لیست اختراعات آرش صدقي
سوپرجاذبهاي الياف پنبه زئوليتي ماده اي است كه در كشاورزي در مديريت صرفه جويي مصرف آب كاربرد فراواني خواهد داشت اين مواد با ذخيره كردن ابهاي سطحي در انتقال آنها به گياه نقش مهمي را در صرفه جويي مصرف آب ايفا ميكنند چرا كه از يك طرف مانع از به هدر رفتن آب به عمق خاك ميگردد و از طرف ديگر چون هميشه مرطوب ميباشد گياه در هر لحظه آب مورد نياز خودرا تامين ميكند و اين امر به خصوص در كشاورزي ديم تحول اساسي ايجاد ميكند . از طرف ديگر نقايص و مشكلاتي كه در استفاده از سوپرجاذبهاي پليمري ايجاد ميشودرا برطرف مينمايد . به طور خلاصه ميتوان گفت كه اين مواد : به خاطر ماهيت طبيعي خود ۱۰۰% جذب حاك ميشود. كيفيت بسيار بالاتري دارد - محيط زيست را آلوده نميكند - هزينه توليد آن بسيار پايين ميباشد و قيمت براي مصرف كننده نيز پايين ميايد - مواد غذايي را به موقع به گياه ميرساند - در زمينهاي شيبدار مورد استفاده قرار ميگيرد و به طور كلي باعث افزايش بازدهي در كشاورزي ميشود.
با توجه به رشد روزافزون وسايل نقليه ميبايست براي جلوگيري از آلوده شدن محيط زيست چاره اي انديشيد چرا كه قسمت عمده نتيجه احتراق سوخت گازهاي اسيد كربنيك و مونوكسيد كربن و درصدي ذرات معلق مي باشد فيلتري كه بنده اختراع كردم قسمت عمده از (2NaOH + CO2 → Na2CO3 + H2O)دي اكسيد كربن را به آب و كربنات سديم تبديل مي كند كربنات سديم با نام هاي washing soda, soda crystals or soda ash نيز شناخته مي شود. فرمول شيميايي آن Na2CO3 و نمك سديم اسيد كربونيك است. كربنات سديم داراي يك بنيان آنيوني CO3-2 و دو بنيان كاتيوني Na+ است. اين ماده معمولا به شكل كريستال هاي هپتا هيدرات است كه به سهولت به فرم پودر سفيد مونو هيدرات در مي آيد و براي افراد خانواده با نام نرم كننده آب (كاهش دهنده سختي آب) معروف است. اين ماده داراي طعم قليايي خنك است و از خاكستر بسياري از گياهان قابل استحصال است. مصريان باستان شكل طبيعي نمك قليايي تركيبي شامل سديم كربنات دكا هيدرات و سديم بي كربنات را استفاده مي كردند. اين نمك قليايي را به عنوان صابون شستشو بكار مي بردند. همانطور كه مشاهده ميشود از تركيب گاز كربنيك با سود ماده بي خطري به نام بي كربنات سديم بدست مي آيد كه از آنجايي كه براحتي در آب حل مي شود ميتوان فيلتر را پس از اشباع شدن با آب شست و مجددا آن را نصب نمود خوبي اين وسيله در اين است كه هم ميتوان آنرا در حال حاضر بر روي كليه خودروها ي موجود نصب كرد و هم در كارخانجات بر روي ماشين هاي جديد توليد شده لذا هيچ گونه محدوديتي براي استفاده ندارد از طرف ديگر به علت دارابودن اين فيلتر از ماده زئوليت گاز هاي ديگري نظيرمونواكسيد كربن ، دي اكسيد كربن ،دي اكسيد گوگرد و اكسيدهاي نيتروژن را جذب مي كند در واقع اين فيلتر تشكيل شده از زئوليت آغشته به سود. در حال حاضر براي كاهش آلاينده ها كارخانجات ماشين سازي بر روي موتور ها كار مي كنند و با هيبريد كردن و نيز تغيير سوخت به الكل و ديگر سوختهاي جايگزين درصد آلاينده ها را كاهش داده اند ولي بر روي ماشين هاي موجود كمتر كاري صورت گرفته و فيلتر هاي توليد شده نيز يا هزينه بالايي دارد و يا حجم زيادي را اشغال مي كند ولي اين نوع فيلتر هم هزينه توليد آن بسيار مناسب است و هم جاي بسيار كمي را اشغال مي كند طوري كه با كمي فاصله در خروجي اگزوز نصب مي شود الف-با استفاده از اين فيلتر چون حجم زيادي از گاز كربنيك جذب و به ماده اي ديگر تبديل مي شود لذا مي توان اميدوار بود كه اين روش كمك شاياني به حفظ و پاكيزگي محيط زيست خواهد نمود. ب-با كم شدن گازهاي گلخانه اي يا گاز كربنيك روند گرم شدن محيط زيست متوقف و يا كند مي شود. ج-كاهش باران هاي اسيدي را بدنبال دارد. د-با كاهش گاز كزبنيك ،بيماريهاي ناشي از اين مورد نيز كاهش ميا بد لذا افزايش سلامتي جامعه را نيز بدنبال خواهد داشت. ه-به علت داشتن زئوليت و ماهيتي كه اين ماده در جذب گازهاي آلاينده ديگر نظير مونواكسيد كربن،دي اكسيد گوگردو اكسيدهاي نيتروژن دارد ميتوان به كم شدن اين آلاينده ها در محيط زيست نيز اميدوار بود
در حال حاضر براي انتقال انرژي الكتريكي از خطوط انتقال هوايي استفاده مي شود. خط انتقال هوايي نوعي از خط انتقال است كه در آن از دكلها و تيرها براي نگه داشتن كابلها بالاي سطح زمين استفاده ميشود. از انجايي كه در اين گونه خطوط از هوا به عنوان عايق كابلها استفاده ميشود اين روش انتقال يكي از كم هزينهترين و رايجترين روشهاي انتقال است. دكلها و تيرهايي كه براي نگهداشتن كابلها استفاده ميشود ميتوانند از جنس چوب، فولاد، بتون، آلمينيوم و در برخي موارد پلاستيك مسلح باشند. به طور كلي كابلها مورد استفاده در خطوط هوايي از جنس آلمينيوم هستند (كه البته با نواري از فولاد در داخل مسلح شدهاند .( از كابلهاي مسي در برخي خطوط انتقال ولتاژ متوسط و ولتاژ پايين و محل اتصال به مصرفكننده استفاده ميشود. ميدان مغناطيسي ناشي از سيم حامل جريان در اثر عبور جريان از يك سيم اطراف آن سيم يك ميدان مغناطيسي به وجود مي آيد كه به صورت دايره هايي هم مركز اطراف سيم مي باشد. ماكسول:به يكي از مسير هاي دايره اي شكل خطوط ميدان ماكسول مي گويند و ماكسول را وبر مي گويند.\t اثر الكترمغناطيس بر يك سيم: ميدان ناشي از عبور جريان از يك سيم بستگي به جهت جريان دارد كه به كمك قانون دست راست كه در آن انگشت شست جهت جريان و خمش انگشتان ديگر جهت خطوط ميدان را نشان مي دهد معين مي گردد چگالي(تراكم)خطوط نيرو: هر چه جرياني كه از سيم مي گذرد بيشتر شود، ميدان مغناطيسي حاصل قوي تر خواهد بود. چگالي ميدان مغناطيسي عبارت است از تعداد خطوط نيرويي كه از واحد سطح عبور مي كند. با توجه به توضيحات فوق در اطراف سيمهاي حامل جريان الكتريسيته ميدان مغناطيسي وجود دارد كه با توجه به تعداد زياد دكل هاي انتقال برق در اطراف شهرها و روستاها و همچنين ميدان مغناطيسي قوي موجود در اطراف سيم هاي حامل جريان الكتريكي متغير با زمان ما ميتوانيم با استفاده از اصول فيزيكي از ميدان مغناطيسي ايجاد شده در اطراف سيم هاي برق جهت توليد برق و استفاده در چاه هاي آب حاشيه شهر ها و ساير سازمانهايي كه هزينه انتقال خطوط برق به آنها بالاست و گاها فاقد توجيه و غير ممكن است با استفاده از دستگاه فوق برق مورد نياز خود را بصورتي كه هيچ هزينه اي بجز خريد دستگاه اختراعي ندارد، تامين كنيم.پس هدف از اين اختراع استفاده از ميدان مغناطيسي موجود در اطراف سيمهاي حامل جريان براي توليد برق ارزان قيمت مي باشد. اين اختراع براي توليد برق از سيم هاي حامل جريان برق مي باشد از آنجا كه در اطراف سيم هاي حامل برق ميدان مغناطيسي ايجاد مي شود كه اين ميدان در واقع جزيي لاينفك محسوب مي شود لذا مي توان گفت كه براحتي مي توان در زير اين سيمهاي حامل جريان برق مدار ثانويه ايجاد كرد و از آنها برق گرفت بدون اينكه در توان خروجي شبكه خللي ايجاد كند.
موارد یافت شده: 3